© 2018 Aquafonia

tarantella napolitana - aquafonia.pauelias
00:00 / 00:00

Aquafonia és una simbiosi entre l'art més efímer -la música- i dos elements universals i comuns a totes les cultures: l'aigua  i la infantesa.

L'experiència d'Aquafonia es vertebra a través de tres activitats -Taller, Concert i Formació-, en què el binomi música i aigua permet la descoberta del valor artístic de sons, instruments, obstinats, partitures, coreografies, melodies, tècniques interpretatives, etc. que nodreixen la imaginació acústica i que incideixen en les emocions.

MUSICAL & VISUAL

MUSICAL & AQUÀTICA

MUSICAL & PEDAGÒGICA

 

BENVINGUTS A AQUAFONIA

 

PAU ELIAS I CARBONELL

Pau Elias i Carbonell éTitulat Superior de Música en l’especialitat de Pedagogia del Llenguatge i l’Educació Musical, al Centro Superior de Música del País Vasco, Musikene.
 

Pau Elias i Carbonell comença a bastir aquest projecte l'any 2014, a través de la col·laboració amb la BOS (Bilbao Orkesta Sinfonikoa) en la confecció del concert pedagògic Los sonidos del agua. ¿Cómo suena el agua en la música? (juntament amb Arrate Zubigaray i amb la tutela creativa de Wolfgang Hartmann).

Fruit de la continuïtat en la recerca, exploració i recol·lecció de recursos i d'elements sonors relacionats amb l'aigua, neix el present projecte, en procés d'evolució constant.

 

ENLLAÇ a l'article Aquafonia 

publicat a: revista Sonograma

Descarrega't el DOSSIER INTERACTIU

Descarrega't el

TRÍPTIC INFORMATIU

Adhesius gratuïts

per afinar botelles!

Pòster Aquafonia

Logo Aquafonia

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
.JPG