top of page
Ancla 1
No hi ha cap esdeveniment proper de moment

17/11/2019 - FADES DE PONENT, Jornades solidàries, Lleida/ I tot i ser un dels mesos més enfeinats de l'any, des d'Aquafonia, sempre trobem espai i energies per col·laborar en jornades, projectes, festivals solidaris... aquest cop gràcies a FADES,per organitzar la matinal, fam  

15/11/2019 - TALLER PER A 1r i 2n d'ESO, Barcelona/ A punt de Santa Cecília, vam començar a escalfar motors a l'Escola Roser de Barcelona, realitzant dos tallers per a l'alumnat del primer cicle de l'ESO. Dos grups classe amb molta imaginació acústica. Ens ho vam passar molt bé!

12 i 13/11/2019 - CURS DE FORMÓACI PER A ESCOLES BRESSOLS, La Panera, Lleida/ Aquest cop vam compartir un curs de 8h de formació compartint recursos, idees pedagògiques, musicals, amb un grup entussiasta i d'excel·lentes professionals de la xarxa municipal d'escoles bressols de Lleida. Moltes gràcies pel vostre feed-back! Jo he après molt compartint formació amb totes vosaltres! Gràcies!

9/11/2019 - 5è CICLE MUSICAL TARDOR , Torrelameu/ Gràcies a la invitació d'en Gerard Riu, vam tenir l'oportunitat de compartir el concert Aquafonia en un entorn inmillorable. A l'esglèsia amb un escnari íntim, proper, sensible i molt cuidat vam poder gaudir d'aquest espectacle amb un públic conegut i per conèixer, amb retrobaments inesperats que, personalment, em van alegrar molt el vespre. Gràcies amics, família, Manuel Carbonell i Pau Amador, entre molts i moltes altres!

Ancla 2

2 i 3/11/2019 - PRATDIP LLEGENDARI, Pratdip/ Vam realitzar dos concerts familiars molt especials. Especials per participar per primera vegada en el festival Pratdip Llegendari, reviu la llegenda. Especial per tocar per primera vegada al poble on hi vivia. Especial per estrenar nou i propi equip de llums. Especial per la rebuda espectacular pel ple de públic en els dos passes i el seu entusiasme. Especial per estrenar una veu en OFF molt familiar... Gràcies Pratdip!

10 i 11/10/2019 - FIRA MEDITERRÀNEA DE MANRESA, Manresa/ Primera participació a la internacional Fira Mediterrànea de Manresa, coneixent molts projectes bonics, compartint el meu projecte per diferents païssos i col·laborant amb Harmony Games! Creant sinèrgies!

14 i 15/09/2019 - TARAL·LA, Granollers/ Per segon any consecutiu, vàrem estar participant de la Fiara TARAL·LA, pero aquest any fent dos tallers. Un taller per a les fmílies i un altre per als i les professionals del sector musical educatiu. Un plaer compartir experiències amb tants i tantes formadores referentes per a mi!

22/08/2019 - ASTE NAGUSIA, Bilbo/ Per segon any consecutiu, vàrem estar participant de la festassa major que es monten els Bilbains i les Bilbaines Va ser un plaer poder fer tres passes d'Aquafonia a la Plaza Arriaga... Gran públic, tècnics, organització i col·laboradors... Gora Aste Nagusia!

15/08/2019 - CASA NOSTRA, Sudanell/ Un concert a Casa Nostra! Realment m'hi vaig trobar com a casa! Va ser genial veure i viure amb un públic tant atent, predisposat, i amb ganes d'escoltar les meves propostes musicals. Desitjo que ens retrobem ben aviat família!

11/08/2019 - FIRA ALTERNATIVA, Sant Pol de Mar/ Circ, teatre, performance, xarrades, exposicions, gastronomia, música, artesania, i... AQUAFONIA! Va ser un autèntic plaer formar part d'aquesta meravellosa FIRA... L'estiu què vé si no tens plans apropa-t'hi... realment val la pena viure i conviure aquesta fira! Felicitats i gràcies per l'organització!

26 fins al 29/06/2019 - RYTHM 4 DAYS, Sant Cugat del Vallès/ Va ser un plaer compartir Aquafonia dins del curs de formació Rythm 4 Days i compartir tallers amb uns formadors i formadores de tanta qualitat i referents per a mi! Santi Serratosa, Estevâo Marques, Alba Idoia Erviti, Keith Terry, Anna Llombart, Marta Camón i David Egea... Tot sota l'organització d'Harmony Games, d'Oriol Ferrer... Un enorme plaer

14/06/2019 - 50è ANIVERSARI DE L'INSTITUT GILI I GAYA, La Llotja, Lleida/ Un concert com a solista amb la Jove Orquestra del Gili (JOG) a la Llotja de Lleida, sota la batuta de la Yolanda Dolcet. Va ser un plaer col·laborar amb aquesta orquestra de joves estudiants i poder compartir projecte i música amb ells. 

08 i 09/06/2019 - FESTIVAL ENTRE ARPES, Caves Raimat, Lleida/ Dos concerts en un espai molt singular, un auditori de vidre per a un nou projecte i espectacle, musical i visual, a duo amb les meves ampolles i l'arpa de la Berta Puigdemassa. Va ser un plaer treballar i fer música junts! Seguirem!!!

01/06/2019 - FESTIVAL OLEATERRA, La Granadella/ Un concert molt singular en un espai molt singular, els antics dipòsits d'aigua de La Granadella. Realment una experiència única i molt gratificant així que només em queda agraïr als assistents del concert pel gran feedback rebut, a l'organització per la confiança i la família Serrat-Farran.

08/05/2019 - PARC DE GARDENY, Llar d'Infants, Lleida/ Va ser un plaer compartir un parell de tallers per als nens i nenes de la Llar d'Infants. Moltes gràcies al claustre, a les famílies, i a l'ampa i molt en especial a l'Elena Lozano Rodríguez per la confiança i la implicació amb el meu projecte. 

23/04/2019 - SANT JORDI, Casal de Seròs/ Va ser tota una experiència tornar al meu poble, a la mateixa escola on vaig estudiar jo i realitzar dos tallers per als més petits i petites de la vil·la. A més, per tancar la festa, vam organitzar un concert al casal del poble, on tots i totes les alumnes, de P3 fins a 6é amb familiars inclosos, vam gaudir junts de les músiques aquafòniques. Va ser un plaer tornar al poble després de tant de temps! Fins a la propera.

04/04/2019 - TEATRE EL MUNIDAL, La Bisbal de l'Empordà/ El passat dijous vam realitzar dos passes per als alumnes de 5é, 6é i 1r de la ESO, on vam interpretar músiques del món, música Clàssica i Música Moderna. Moltes gràcies als centres per la vostra confiança, als tècnics del teatre i a l'Àrea d'Ensenyament de la Bisbal de l'Empordà. Va ser tot un plaer.

26/03/2019 - CENTRE D'EDUCACIÓ ESPECIAL CAN RIGOL, Prat de Llobregat/ I dimarts vam acabar el mes de Març amb la desena actuació a l'Escola de Can Rigol. Va ser un plaer fer 4 tallers i compartir projecte amb un alumnat d'allò més curiós, atent i agraït. M'emporto moltes reflexions i una experiència molt bonica d'aquestes que no s'obliden. Gràcies Berta i al claustre de l'escola, per la confiança en el projecte!

24/03/2019 - TEATRE MUNICIPAL BESCANÓ, Bescanó/ Va ser un goig veure el teatre ple, i comprovar des del minut 1 fins al final el públic tant predisposat a passar una bona estona, escoltant, participant, rient i juagant amb el nostre espectacle Aquafonia! Un plaer molt gran anar per primer cop per terres Gironines amb tant bona rebuda! Gràcies EMM del Gironés per l'organització de l'acte!

23/03/2019 - AUDITORI DE BARCELONA, Apropa Cultura, Barcelona/ Va ser un plaer compartir projecte amb aquest curs de formació de 4h fet a l'Auditori de Barcelona. Vam compartir dinàmiques aquafòniques amb tots i totes les educadores. Taller i concert per finalitzar un matí molt intens, pedagògic i refrescant.

21/03/2019 - AQUANEX, Don Benito, Extremadura/ Colaboración con la empresa Aquanex (Aguas de Extremadura). Amenizamos la gala de los premios que la empresa Aquanex organizaba para concienciar a los más pequeños de la ciudad sobre el uso responsable del Agua. Gracias por la confianza en el proyecto Aquanex.

13 i 19/03/2019 - UNIVERSITAT DE LLEIDA, UDL, Lleida/ Amb la complicitat del Centre d'art la Panera, a la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social hem gaudit d'una sessió de Sons d'Aigua amb Aquafonia del Pau Elias. Hem vist i observat com fer un seguit de sons amb recipients plens d'aigua i organitzarts de manera intencionada ho podem transformar en música. Originalitat, creativitat, estètica i continguts musicals es barregen per crear una atmôsfera màgica per aprendre plegats. Espectacular! Des de Gestions Creatives continuem explorant maneres diferents de pensar, dissenyar i implementar l'acció educativa. 

Ha estat una experiència brutal i amb un retorn per part del professorat de la UDL i dels alumnes increïble! Moltes gràcies per l'experiència!

04 i 05/03/2019 - CEIP MARÍA MOLINER, Fraga/ Durant aquests dos dies, ens vam instal·lar al pavelló d'aquest centre per tal d'oferir tallers i concerts per a tots els grups de l'escola. En només dos dies, tots els infants van poder ser partíceps de les dinàmiques aquafòniques i del concert. Moltes gràcies a l'equip humà del centre per a posar-ho tant fàcil i la vostra súper acollida. Un plaer tornar per terres Fragatines!

01/03/2019 - ESCOLA L'ÀLBER, Albesa/ Al cicle mitjà de l'escola d'Albesa estan treballant el cicle de l'aigua. Així que per posar-hi una mica de música, vaig acceptar de bon grat la seva invitació. Vam realitzar un taller d'una hora on els nens i nenes de 3er i 4t de primària van poder investigar i endinsar-se al món de l'aigua i la seva música!

19, 20, 21 i 22/02/2019 - PARC DEL SALADAR, Alcarràs / Ens hem instal·lat en aquesta escola durant tota la setmana. Vam realitzar 20 tallers i 3 concerts. De P3 fins a 6é! Tots els infants han pogut fer la seva música aquàtica i també escoltar la meva música. Ha estat molt intens i bonic rebre tant bon feed-back de petits, mitjans i grans! Gràcies a tots els alumnes i a tot el claustre per la confiança en vers al projecte! 

17/02/2019 - POSA'T LA GORRA, Seu Vella de Lleida / Des d'aquafonia el passat diumenge també ens vàrem posar la gorra per solidaritzar-nos amb tots els infants que pateixen aquesta malaltia. Va ser una experiència increïble veure tantes gorres juntes lluitant per una mateixa causa! Orgull!!!

12 i 14/02/2019 - CONSERVATORI I AUDITORI MUNICIPAL, Lleida / Va ser un plaer molt gran poder compartir la meva música en forma de tallers per a tot l'alumnat del grau elemental de música del conservatori de Lleida, dins de les jornades de la Setmana Cultural. A més, dijous al vespre va culminar aquesta formació amb un concert Aquafònic a la sala 2 de l'Auditori. Va ser un plaer tocar en un entorn tant i tant inmillorable! 

27/10/2018 - SONS D'AIGUA: CENTRE D'ART CONTEMPORANI LA PANERA, Lleida / Instal·lació acústica realitzada especialment per al museu d'art contemporani de Lleida, a l'espai miniPanera. Queda exposat fins al 24 de febrer amb diferents activitats relacionades. Esteu tots i totes, petits i grans invitats a passar-vos qualsevol moment pel museu i fer la vostra música aquàtica

09/01/2019 - INSTITUT JAUME I, Salou / Els estudiants d'aquest centre, cada any realitzen un espectacle per final de curs. Aquesta vegada volen incorporar la sonoritat de les botelles al seu show i ha estat un privilegi poder passar el matí amb l'alumnat i professorat del centre per tal de compartir experiències i transmetre els "ets" i "uts" de tocar les botelles! Us aniré seguint per tal de veure el resultat final!!!

03/01/2019 - LLAVORS DE VINCLE, Centre d'Art la Panera, Lleida / Vam començar l'any col·laborant amb l'associació Lleidatana Llavors de Vincle, una associació de criança conscient, i vam realitzar dos tallers familiars. Va ser una experiència molt positiva i molt gratificant. Gràcies Llavors de Vincle, Famílies i al Centre d'Art la Panera per cedir el vostre espai!

22/12/2018 - CENTRE D'ART CONTEMPORANI LA PANERA, Lleida / Taller i concert al Centre d'Art Contemporani la Panera. Va ser molt bonic fer un taller amb uns nens i nenes tan receptius i curiosos. I, després, a les 12h, la Panera es va omplir de gom a gom. Jo vaig gaudir i vaig rebre molta energia positiva!

16/12/2018 - LA MARATÓ DE TV3, Lleida / Taller al Centre d'Art Contemporani la Panera tot presentant a les famílies la instal·lació sonora Sons d'aigua i altres instruments aquafònics.

DEF3ED29-D8F9-401C-B302-5F3F1FCE28F9.JPG

15/12/2018 - TULASI SALUT, Lleida / Taller al centre de salut on va ser un plaer compartir experiències, reflexions i música.

23/11/2018 - SANTA CECÍLIA - DOCTOR SERÉS, Alpicat / Aquest divendres vam tancar la setmana de Santa Cecília amb tallers i concerts a l'escola Doctor Serés d'Alpicat. Un èxit! Moltes gràcies a tots i totes per fer-ho possible!

21/11/2018 - SANTA CECÍLIA - CONSERVATORI I ESCOLA DE MÚSICA DE REUS, Reus / I el dijous seguia a la tarda al Conservatori i Escola de Música de Reus, participant amb la jornada de Santa Cecília del conservatori, concretament amb l'alumnat de sensibilització i iniciació d'aquest centre. Un plaer col·laborar!

21/11/2018 - SANTA CECÍLIA - ESCOLA ELS GANXETS, Reus / Un matí molt intens a Reus! 3 audicions per als nens i nenes de tota l'escola! Un plaer veure com la nostra música captiva a grans i petits! Gràcies Ganxets!

20/11/2018 - SANTA CECÍLIA - ESCOLA RAMON FUSTER, Bellaterra / Aquest dimarts hem compartit la nostra música amb els alumnes de cicle inicial de l'escola Ramon fuster de Bellaterra en el marc de Santa Cecília, patrona de la música. Un plaer compartir la meva música amb vosaltres!

17/11/2018 - II Gala de la infancia, Murcia / Aquest dissabte vam estar a Murcia col·laborant amb la Gal·la de la infància amb la campanya d'Hidrogea, "El agua corriente es también la más extraordinaria". Gràcies per l'acollida Murcia, ens veiem aviat!

30/09/2018 - FIRA DE LA RAMADERIA, Barruera / Aquest diumenge vam passar un matí magnífic compartint la música Aquafònica amb tota la paça de Barruera. Petits i grans vam gaudir d'un espectacle de carrer d'allò més musical i refrescant! Gràcies Barruera!!!

15/09/2018 - TARAL·LA, Granollers / Va ser un plaer compartir el projecte Aquafònic a l'espai sonor de la fira Taral·la. Va ser un dia molt intens ple de música, pedagogia, infants i talleristes... Un orgull formar part de la magnífica programació del Taral·la! 

Moltes gràcies a l'organització i fins l'any vinent!!!

24/08/2018 - ASTE NAGUSIA: SEMANA GRANDE, Bilbao / Fue un auténtico placer formar parte de la programación de Bilboko Konpartzak, realizando un concierto en el Arenal. Fue una experiencia muy bonita, llena de niños y niñas, familias y un ambiente, como siempre aquí en Euskadi, increíble! Milla esker Bilbo!!!

 MARIJAIA a la botella

(versión de la canción de Kepa Junkeras)

29/06/2018 - LLAR D'INFANTS MUNICIPAL QUITXALLA, Seròs / Vam compartir amb els més menuts del poble un concert i un taller d'allò més bonic. Realment va ser una experiència molt agradable.

18/06/2018 - INSTITUT ARTÍSTIC ORIOL MARTORELL, Barcelona / Va ser un concert del qual van poder gaudir-ne els grups de Primària. A més a més, van fer un vídeo resum de l'activitat, passeu i gaudiu! MOLTES GRÀCIES!

06/06/2018 - AQUAFONIA & HIDROGEA, Murcia / Col·laboració amb l'empresa Hidrogea, concretament amb la campanya de conscienciació de l'Aigua que ha realitzat el publicista de gran renom Jorge Martínez.

"El agua corriente es también extraordinaria"

01/06/2018 - ESCOLA MARE DE DÉU DE L'HORTA, Ivars d'Urgell / Després d'haver fet uns tallers per a una part dels alumnes de Primària, tant els nens i nenes, com el professorat i jo mateix vam estar tant contents que vam decidir tornar a fer una altra sessió aquafònica pels alumnes restants. Moltes gràcies per la vostra confiança!

26/05/2018 - CASAL PUTXET, Barcelona / Concert familiar al Centre Cívic Casal Putxet de Barcelona.

11/05/2018 - ESCOLA REINA ELISENDA, Barcelona / Concert per a l'alumnat de Primària d'aquest centre. Va ser un plaer compartir aquesta música amb tots vosaltres, així que moltes gràcies per l'acollida i la predisposició! A més a més, per a mi va ser un gran plaer poder fer música a l'aula de la professora Brigitte Witschi.

21/04/2018 - CURS DE FORMACIÓ - Lleida / Juntament amb el professor i pedagog Marc Magrí, realització d'un curs de formació a l'Escola Claver de Lleida. Les metodologies Orff-Schulwerk, Dalcroze i Músic Learning Theory van vertebrar aquest curs de formació i com no podia ser d'una altra manera, les botelles també van tenir el seu protagonisme!

23/03/2018 - ZER VENT D'AVALL, Sant Martí de Sesgueioles / Tallers i concerts Aquafònics per a tota la ZER!!!! Moltes gràcies per tot, va ser una experiència molt bonica!

21/04/2018 - AQUAFONIA & HIDROGEA, Murcia / Col·laboració amb l'empresa Hidrogea, concretament en la campanya de conscienciació de l'Aigua que ha realitzat el publicista de gran renom Jorge Martínez.

"El agua corriente es también extraordinaria"

20/04/2018 - ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA D'AGRAMUNT, Agramunt / Tallers aquafònics per a tots els alumnes de música d'aquesta magnífica Escola Municipal. Va ser un plaer fer tanta música amb alumnes tant predisposats i un claustre tant acollidor. Moltes gràcies!

13/03/2018 - COL·LEGI CLAVER, Lleida / Tallers Aquafònics i concert final per a tot el cicle superior de Primària d'aquest col·legi. Va ser un plaer fer música amb i per vosaltres!

23/02/2018 - ESCOLA MARE DE DÉU DE L'HORTA, Ivars d'Urgell / Tallers Aquafònics per al cicle superior de Primària d'aquest centre. Ens ho hem passat tant bé que repetirem segur!!!

15/02/2018 - ESCOLA ELS TIL·LERS, Artesa de Lleida / Tallers Aquafònics i Concerts per a tots els grups de Primària d'aquesta escola. Va ser un matí molt entranyable. Moltes gràcies!!! En aquest enllaç podeu veure un ampli reportatge audiovisual de l'experiència!!! 

http://blocs.xtec.cat/elstillersprimaria/2018/02/15/aquafonia-tallers-i-concert/

12/01/2018 - LLAR D'INFANTS ELS XIQUETS, Fraga / Taller i audició Aquafònica per als alumnes de la llar d'infants de Fraga i les seves famílies. Moltes gràcies a l'AMYPA de la Llar per la confiança dipositada en el projecte aquafònic!

22/12/2017 - ESCOLA FRANCESC FELIU, Aitona / Taller i audició Aquafònica per tota la Primària i Infantil del CEIP d'Aitona. Va ser una molt bona experiència!

23 i 24/11/2017 - SANTA CECÍLIA - ESCOLA ALBA, Lleida / Taller i audició Aquafònica per a l'alumnat de l'Escola Alba, des d'Infantil fins a Primària. Va ser un plaer fer tanta música amb vosaltres!

22/11/2017 - SANTA CECÍLIA - ESCOLA JOC DE LA BOLA, Lleida / Audicions Aquafòniques a tot l'alumnat del centre en motiu de la diada de la Música. Moltes gràcies per l'acollida.

20/11/2017 - SANTA CECÍLIA - ESCOLA PI DEL BURGAL, Reus / Audicions Aquafòniques a tot l'alumnat del centre en motiu de la diada de la Música. Vam fer concerts per infantil, primària i secundària. Va ser un plaer compartir tanta música amb petits i grans!

18/11/2017 - SANTA CECÍLIA - ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE BALAGUER, Balaguer / Audicions Aquafòniques per a l'alumnat i les famílies de l'Escola de Música on exercia de professor. Un plaer i un repte sorprendre a aquells amb qui treballes cada dia. Moltes gràcies per la confiança a l'Ampa de l'escola de música de Balaguer.

30/09/2017 - FIREPEMU, Llinars del Vallès / Audició, formació, tallers familiars i expositor a la Fira de Recursos Pedagògics i Musicals de Llinars del Vallès per segon any consecutiu. Moltes gràcies a l'organització per la confiança dipositada en el meu projecte any a any!

10/09/2017 - MERCOOCASIÓN, Fraga / Audició i tallers Aquafònics a mode de Community Music a la fira de venta de cotxes d'ocasió realitzada a Fraga. Una experiència en un àmbit poc habitual amb una rebuda espectacular per part de tots els assistents i l'organització! Gràcies!!!

13/08/2017 - FESTA MAJOR, Llardecans / Taller i Concert a les piscines de Llardecans per als infants i les famílies del poble. Realment va ser un matí molt bonic, ple de canalla, famílies, aigua i molt bona música! Gràcies Llardecans!!!

16/06/2017 - LLAR D'INFANTS, Bell-Lloc / Taller i Concert per als infants i les famílies de la Llar d'Infants. Moltes gràcies, sempre és un plaer compartir la música amb els més petits del poble!

NADAL 2016-2017 - COL·LABORACIÓ amb l'ORQUESTRA SIMFÒNICA SANT CUGAT DEL VALLÈS: PRODUCCIÓ DE "VALSOS I DANSES" / Producció de 7 concerts realitzats a Sant Cugat del Vallés, Mataró, Vilassar de Dalt, Manresa, Castelldefels i Premià de Mar

11/06/2017 - INSTITUTO MUSICAL, Fraga / Col·laboració a l'espectacle de final de curs de l'assignatura Música i moviment d'aquesta escola de música.

03/12/2016 - INSTITUT D'ESTUDIS BAIX CINCA, Fraga / Concert en motiu de la V gal·la de premis Josep Galán.

22/11/2016 - SANTA CECÍLIA - ESCOLA JOC DE LA BOLA, Lleida / Audició Aquafònica per als alumnes d'infantil d'aquesta escola

bottom of page